Prosjekter

Alt fra oppskriftsutvikling til promotering av råvarer og produkter.

La meg løfte produktet frem!

Et godt produkt bør presenteres på en god måte. Gjennom oppskrifter tilpasset produktet dere har, kan dere gi kunden mulighet til å se hvordan det kan brukes. Jeg kan være en faglig støttespiller i matrelaterte prosjekter – i tillegg til oppskriftsutvikling kan det være alt fra utvikling av helt nye konsepter til promotering av råvarer eller produkter. Det kan også være redigering av oppskrifter til ulike behov, som cøleaki og laktoseintoleranse. Jeg bidrar gjerne med

både oppskrifter og tips! Isfersk er ett eksempel. Å se de spennende mulighetene en god oppskrift gir, inspirerer til mer matlaging! Et annet eksempel på prosjektarbeid er Skjærgårdssmak. Dette er et samarbeid mellom Bokhotellet Lyngørporten, Risør Hotell, Stangholmen fyr og Designkokken. Her ønsker vi sammen å utvikle en ny matplattform basert på lokalforankret historie og kultur. Denne plattformen skal gi en enkel oversikt over de

særegenhetene som finnes i regionen og bygges opp slik at konseptet enkelt kan overføres til andre regioner i landet. Det er flere spisesteder som har utenlandske kokker i arbeid, noe som gjør det ekstra viktig å ha et godt fundament i bunnen som viser til de enkelte regioners særegenheter og spesialiteter. Trendene går i retning av etterspørsel etter opplevelse og det ekte, hvor lokal kultur, inkludert lokal mat er viktig.